[fusion_text]

Depunere candidatură pentru alegeri

[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”-13″ bottom_margin=”-11″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][fusion_text]In conformitate cu prevederile Statutului si a Regulamentului de organizare si functionare al Sindicatului Sanitas Constanta, Comitetul Executiv al filialei Sanitas S.C.J.U. ,, Sfantul Apostol Andrei” Constanta anunta organizarea de alegeri pentru Comitetul Executiv.
Adunarea Generala de alegeri la nivelul filialei se va organiza in data de 16.01.2016, ora 10.00, la Sala nr.1 a spitalului.
Solicitam liderilor de nucleu să desemneze reprezentantii pentru Adunarea generala în perioada 05.01 – 12.01.2016.
Norma de reprezentare stabilita de Regulamentul de organizare si functionare al filialelor este de 1 reprezentant la 15 membri de sindicat. Liderul de nucleu face parte din delegatie.
Depunerea listelor cu reprezentanti se face la secretariatul Sindicatului Sanitas Constanta, in intervalul orar 09.00 – 14.00, doar in zilele lucratoare.
Depunerea candidaturilor pentru functiile eligibile (PRESEDINTE FILIALA, VICEPRESEDINTE FILIALA SI SECRETAR FILIALA) se fac doar in perioada 08.01.2016 – 12.01.2016, in acelasi interval orar, la secretariatul sindicatului cu respectarea regimului incompatibilitatilor stabilit in regulamentul mai sus enuntat.
Informatii suplimentare se pot obtine accesand site-ul Sindicatului Sanitas Constanta www.sanitasconstanta.ro sau la secretariat.[/fusion_text]