Astăzi, 14 martie 2016, în cadrul conferinței de prezentare a primelor concluzii din campania „Nu agresați cadrele medicale!”, inițiată de Federația SANITAS din Romania, ministrul sănătății, dl. Patriciu Achimaș-Cadariu, a asigurat angajații sistemului sanitar că prioritara pentru ministerul pe care îl conduce, o constituie rezolvarea inechităților pentru cei aproximativ 43.000 de oameni din sistem.

Rezolvarea inechităților, prevazută și în acordul semnat de Ministerul Sănătății și Federația SANITAS la începutul acestui an, reprezintă o prioritate pentru ambele instituții.
Totodată, ministrul sănătății susține creșterea salarială cu încă 25% în 2016, precum și deblocarea posturilor printr-un nou memorandum care va fi supus aprobării guvernului, așa cum, încă de la începutul mandatului său a promis Federației SANITAS.

Subliniem așadar, că urmărim în continuare respectarea de către autoritățile statului a promisiunilor făcute pe toate planurile!
Consideram că doar prin coeziunea corpului medical și a organizațiilor care îl reprezintă vom putea atinge dezideratele propuse anul acesta!

#federatiasanitas