Dragi colegi,

Am încheiat o săptămână în care am fost nevoiți să facem uz de toate mijloacele legale de luptă sindicală pe care le avem la dispoziţie, în contextul epidemiologic actual, pentru a apăra drepturile și interesele membrilor de sindicat din asistența socială.
Chiar dacă au fost suspendate temporar protestele, lupta sindicală nu s-a încheiat, vom rămâne în gardă până când ne vom asigura că se iau măsuri concrete pentru rezolvarea situaţiei extrem de grave de la D.G.A.S.P.C. Constanța.
Îi asigurăm pe salariaţii din asistenţa socială că soluţionarea revendicărilor SANITAS este prioritară pentru noi!
Mulțumim membrilor SANITAS din D.G.A.S.P.C. Constanța și din toate celelalte unități sanitare și de asistență socială din județ care au înțeles că solidaritatea lor determină puterea sindicatului!
Sindicatul SANITAS Constanța a demonstrat de-a lungul timpului că este un sindicat unit și puternic, capabil să negocieze în numele membrilor de sindicat!
AȚI FOST MINUNAȚI ! SUNTEM MÂNDRI ȘI ONORAȚI SĂ VĂ REPREZENTĂM !
Nu în ultimul rând, apreciem sprijinul organizațiilor SANITAS din țară, al conducerii Federației SANITAS din România și C.N.S.L.R. – Frăția, care s-au solidarizat cu demersurile și acțiunile noastre.

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI !
Biroul Executiv al Sindicatului Sanitas Constanța

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *