ȘANSELE NOASTRE DE REUȘITĂ SUNT DIRECT PROPORȚIONALE CU NUMĂRUL ANGAJAȚILOR CARE SUSȚIN DEMERSURILE FEDERAȚIEI SANITAS

0
256

Nu noi am vrut ca în prag de sărbători să strângem semnături pentru deschiderea conflictului de muncă și pentru greva generală; aici ne-ați adus DUMNEAVOASTRĂ, DOMNILOR GUVERNANȚI PRIN MĂSURILE INJUSTE ȘI DISCRIMINATORII LUATE LA SFÂRȘIT DE AN, MĂSURI CARE AFECTEAZĂ ANGAJAȚII DIN SĂNĂTATE ȘI ASISTENȚĂ SOCIALĂ.

Acum datoria noastră este să utilizăm toate mijloacele de luptă sindicală pentru a corecta această situație, pentru recunoașterea importanței muncii prestate, inclusiv creșterea veniturilor salariale ale angajaților din sănătate și asistență socială și deblocarea angajărilor. Am fost eroi în timpul pandemiei și am salvat nenumărate vieți, am fost izolați la locul de muncă și am avut grijă de cei năpăstuiți, am pierdut colegi și oameni dragi, am plâns, i-am jelit dar am continuat să lucrăm și nu am renunțat. Am aflat în decembrie 2023, după luni de negociere, că înțelegerile și promisiunile nu sunt respectate, că vom avea salariile la majoritatea categoriilor profesionale, puțin mai mari decât salariul minim pe economie din 2024, că am rămas cu majoritatea posturilor vacantate blocate și că vom fi nevoiți să lucrăm în continuare de 2-3 ori mai mult pentru a asigura continuitatea activității când majoritatea cetățenilor stau alături de familiile lor.

NU ESTE CORECT ȘI VREM SĂ REMEDIEM URGENT ACEASTĂ NEDREPTATE.

Dragi colegi, acum este momentul să arătăm că suntem uniți și determinați. Șansele noastre de reușită sunt direct proporționale cu numărul angajaților care susțin demersurile Federației SANITAS. Prin unirea forțelor noastre putem crea o voce puternică și coerentă, care nu poate fi ignorată de guvernanți. Lupta sindicală nu este doar o responsabilitate a liderilor sindicali, ci a fiecărui angajat. Fiecare dintre noi are puterea de a face diferența prin implicare activă și susținere.

Haideți să ne exercităm drepturile sindicale prevăzute de lege și SĂ SEMNĂM PENTRU DECLANȘAREA CONFLICTULUI DE MUNCĂ, INCLUSIV A GREVEI GENERALE ATUNCI CÂND SITUAȚIA O VA IMPUNE. Încurajăm toți salariații să ni se alăture, să-și exprime în mod legal nemulțumirile și să semneze pentru deschiderea conflictului de muncă și declanșarea grevei generale. Prin unirea noastră, a tuturor lucrătorilor din cele două sectoare, putem schimba lucrurile în bine și ne putem asigura că vocea noastră este auzită.

Să nu uităm că succesul nostru depinde de noi înșine; schimbările pozitive nu vin întotdeauna ușor, dar prin luptă și perseverență, le putem obține.

Împreună suntem mai puternici! Împreună facem diferența!
Biroul Executiv al Sindicatului Sanitas Constanța

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *