Începând cu data de 4 ianuarie 2021, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia, oferă un pachet de recuperare post coronavirus membrilor Sanitas Constanța. În urmă consultației inițiale efectuate de medicii specialiști ai sanatoriului, pacienții vor beneficia de tratament constând în proceduri de fizioterapie, reeducare diafragmatică, exerciții aerobice, igiena bronhiilor, consiliere psihologică și educațională, kinetoterapie specifică, etc.

          Perioada de recuperare este cuprinsă între 10 și 21 zile, iar internarea se face cu trimitere de la medicul de familie.

          Costurile sunt suportate parțial de Casa de Asigurări de Sănătate, coplata pacientului fiind cuprinsă între 45 și 100 lei/zi, în perioada ianuarie-martie, în funcție de varianta aleasă (secție, tip cameră). Programările se pot face, la numărul de telefon 0241 751337.

          Conducerea instituției a luat toate măsurile de protecție sanitară, astfel încât toate procedurile balneare se desfășoară în condiții de maximă siguranță.

Sindicatul Sanitas Constanța decontează 20% din coplată (dintr-o valoare maximă de 2000 lei). Compensarea biletelor de internare, se acordă doar pentru membrii de sindicat, fără a se compensa şi transportul. Pe factură se va consemna durata şi continuitatea internării, serviciile acordate, nr. persoanelor care au beneficiat de acestea și suma plătită. Factura se depune în original la sediul sindicatului împreună cu o copie a biletului de internare. Tratamentul decontat prin CJAS Constanța nu beneficiază de compensare.

Biroul executiv al Sindicatului Sanitas Constanța

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *